Дома

КИНЕНОВА 2017 од 6 - 11 октомври - Главна селекција за награди на дебија и втори филмови на авторите


  • МАЖИТЕ НЕ ПЛАЧАТ, на Ален Дрљевиќ, Босна 2017
  • КОЛУМБУС, на Когонада, САД, 2017
  • КВАЛИТЕТНО ВРЕМЕ, на Дан Бакер, Холандија 2017
  • ЛЕТО 1993, на Карла Симон, Шпанија 2017
  • СЕМЕЈСТВО, на Густаво Рондон Кордова, Венецуела 2017
  • МЕДА ИЛИ НЕ БАШ ВЕДРАТА СТРАНА НА НЕШТАТА, на Емануел Парву, Романија 2017
  • КУЛА, на Кит Мејтланд, САД 2016
  • СПОКОЈНА НОЌ, СПОКОЈНА СВЕТЛИНА, на Софи Гојет, Канада 2016
  • ЗВУКОТ НА НЕШТАТА, на Ариел Ескаланте, Костарика 2016
  • ЕДНА НЕДЕЛА И ЕДЕН ДЕН, на Асаф Полонски, Израел 2016